9 Ağustos 2008 Cumartesi
ETLİ EKMEK:
Mazemeler:
1 kilo un
Tuz
Su(ve hamuru yoğurun)
İç mazemesi:
Yarım kilo dana kıyma(2 defa çekilmiş)
Yeşil sivri biber(ince doğranmış)
2 baş soğan(ince doğranmış)
2 adet domates(ince doğranmış)
Kimyon
Maydanoz
Pul biber
Karabiber
Tuz
(suyla iyice karıştırın süzülebilecek kıvamda olacak)
Üzeri için:
Yarım paket yayla(eritin)
Yapılışı:
Hamuru yuvarlak açın,hazırlanan etli karışımı ekmeğin ortasına sürün diğer yarısını fotoğraftaki gibi kapatın.Bakır saçta pişirin.Erimiş yaylayı gezdirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder